Ramat i carn ecològica

 

Tenim un ramat de 600 ovelles de raça Ripollesa, que pasturen cada dia, i la seva alimentació ecològica complementaria produïda a la mateixa finca, fa que gaudeixin d'un bon estat de salut. La qualitat de la carn de xai organolèpticament és òptima, gràcies a la diferència en el maneig i l'alimentació del ramat de Cal Pauet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

agricultura i ramaderia ecològica

Cal Pauet

El nostre gra i farines

La vella pagesia

El nostre adob verd

On som

cal pauet, els nostres ramats pasturen en conreus ecològics

Una de les característiques en l'alimentació del nostres xais, és que no utilitzem el blat de moro com a ingredient a la seva dieta, el greix que proporciona el blat de moro és flonjo i d'un blanc trencat, i el més important és porós, cosa que fa que traspassin les olors de la llana i de l'ambient a la carn de l'animal, i això es nota i molt, en el gust i en l'aroma de la carn.

 

Som ramaders ecològics convençuts, no donem cap medicament al nostre ramat, fem tractaments naturals i homeopàtics, els hi donem minerals perquè els xais creixin forts i amb bona salut, i sobre tot ens preocupem pel benestar animal del nostre ramat.

esls ramats de cal pauet. ramaderia i agricultura ecològica
carn ecologica

L’alimentació la basem en farratges del nostres camps i barreges de gra de casa nostra, en una proporció de 60/40, no donem cap tipus de pinso, encara que sigui ecològic.

Sat Cal pauet

ctra c-26 Km 135

08614 L' Espunyola

 Tel/.  690872617

satcalpauet@gmail.com