agricultura i ramaderia ecològica

agricultura i ramaderia ecologica

El nostre gra i farines

El nostre ramat

El nostre adob verd

On som

Cal Pauet

 

 

La història de Cal Pauet  és una història de més de 200 anys,  en la que amos i hereus, cavallers i estudiosos, capellans, pastors i mossos,  han tingut cura de la casa, conreant la terra amb el màxim respecte per l’entorn, cuidant del bestiar i intentant mantenir  la saviesa tradicional del lloc. És una casa que ha perdurat en el temps, tot i la dificultat que suposa  equilibrar l’estima per  Cal Pauet i el poder-se guanyar bé la vida. Esperem que la mare natura ens segueixi oferint les condicions per fer que, els que han de venir, gaudeixin amb amor i saviesa d’aquest fantàstic llegat.

 

Cal Pauet  és una finca situada al terme de l'Espunyola, al Berguedà, on manem 100 ha de conreu  i gestionem els boscos amb el nostre ramat.

A Cal Pauet treballem com ho hem fet sempre , la nostra producció és de cicle tancat, això vol dir que tot el procés productiu, el conreu, la preparació del gra i les farines,  el naixement, la cria, la reposició i l’engreix dels xais, el realitzem a la nostra finca, utilitzant únicament  els nostres recursos. Conreem llavors de varietats antigues, sempre buscant  un propòsit i un sentit al que fem, que va més enllà del merament econòmic que i forma part de la nostra manera d’entendre el món.

 

Oferim cereals, lleguminoses i d’altres llavors de varietats antigues, per a la alimentació humana, la del bestiar i l’adob de la terra. Molem també farines amb el nostre molí de pedra, i en el nostre obrador, preparem i especejem la carn dels nostres xais de raça ripollesa, que cada setmana repartim per diferents punt del país.

 

CAL PAUET, gra i farines de la vella pagesia.

 

Sat Cal pauet

ctra c-26 Km 135

08614 L' Espunyola

 Tel/.  690872617

satcalpauet@gmail.com